• Prega i ajuda a les Vocacions


  22 d’abril- Jornada Vocacions Natives i Jornada Mundial de Pregària per les Vocacions
 • Crida, resposta i Missió


  Presentació Jornada de Vocacions Natives i Jornada Mundial de Pregària per les Vocacions
 • Missatge del Papa per les Vocacions


  "Escoltar, discenir, viure la crida del Senyor"
 • Què és Vocacions Natives?


  Una jornada de pregària i ajuda a les vocacions als Territoris de Missió
 • A qui ajuda Vocacions Natives?


  A 75.000 seminaristes i 6.500 novicis/es i 2000 formadors als territoris de missió
 • Com col•laborar?


  Amb un donatiu o amb una beca missionera per les Vocacions dels Territoris de Missió
 • Pregària Vocacional


  Recursos de pregària per l’oració diària a escoles i instituts

De Lleida al Món


La diòcesi de Lleida ha estat una terra generosa i solidaria. Dels nostres pobles i ciutats han sortit persones excepcionals disposades a compartir les seves vides amb els més necessitats. Persones de tot tipus i condició.

Avui volem dirigir la nostra mirada als missioners i missioneres. Religiosos, religioses, sacerdots, alguna laica. Persones plenes de fe, que en algun moment de les seves vides, van decidir compartir aquella fe amb persones que no coneixien a Jesús.

Aquest pla les ha portat a compartir la seva vida amb persones que viuen en circumstàncies ben dures. A països on més que viure es sobreviu. On hi falta una cobertura social, sanitària i educativa digna. Al costat de les persones realitzen la seva Missió: porten l’Evangeli, convertit en vida.

En l’actualitat hi ha 28 persones, nascudes en la nostra diòcesis, que mantenen el compromís missioner lluny de casa nostra. D’aquests 17 són homes i 11 dones. 10 són religioses, 9 religiosos, 8 sacerdots diocesans i 1 laica. D’aquests, 3 sobrepassen els 90 anys. 6 es situen entre els 80 i 90 anys, 6 entre els 70-80 anys. 10 entre 60 i 70. 1 passa dels 50 anys i 2 tenen entre 40 i 50 anys. Majoritàriament els trobem a Amèrica Llatina, mentre que tenim un a Àfrica i 2 a Àsia.


Especialment aquests dies, sense oblidar-nos la resta de l’any; preguem per ells i demanem a l’Esperit que faci la nostra comunitat lleidatana més missionera.  

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!