• Francesc a OMP


  Discurs a l’Assamblea OMP
 • Octubre 2019: Un mes missioner


  El Papa proposa celebrar un mes dedicat a la Missió en el centenari de Maximun Illud
 • Discurs del Cardenal Filoni a OMP


  "L’Evangeli mai està anunciat per complert. La missió és al cor de la fe"
 • Guia Compartir la Missió


  Propostes de Voluntariat Missioner i #VeranoMisión per a joves

Missioners de la Misericòrdia

 DOMUND és l’acrònim popular que respon a la necessitat de recordar les missioners i missioneres que arreu del món comparteixen la seva fe.
Va ser a l’any 1926 que es va constituir, sota el pontificat de Pius XI i des d’aleshores  ha arrelat a 130 països, entre ells Espanya.
El calendari marca que el mes d’octubre es dediqui a fer memòria dels missioners i missioneres. Col·laborant amb la tasca que realitzen. Enguany el DOMUND és el proper 18 d’octubre. I donarà el tret de sortida a l’animació missionera que anem fent durant tot el curs.
Hi ha moltes formes de col·laborar: pregant per ells. Pregant per les poblacions a les quals acompanyen. Informant-nos sobre la situació en la que viuen. Compartint amb els que tenim a prop, allò que sabem sobre els missioners i missioneres. Fent alguna aportació econòmica. Establir contacte amb algun missioner o missionera. Recolzar la seva tasca. Fer servir les xarxes socials per difondre la dimensió missionera…
La Delegació de missions i obres missionals pontifícies (OMP); és l’entitat designada pel Bisbe, encarregada d’entomar la realitat missionera.
Per saber-ne més:
@Missionslleida

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!