• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

Ángel Olaran, a “Supergesto”

 “Si Jesús segueix essent necessari, ho segueix sent el missioner”.

Ángel Olaran es conegut a Etiòpia com Abba Malaku, “el meu àngel”. Va néixer a Hernani (Gipuzkoa); ha consagrat la seva vida a un únic objectiu: aconseguir que els més pobres, els que no tenen veu, siguin la veu de l’Església. 

Amb aquest propòsit porta 40 anys a Àfrica, els darrers 23 a Wukro, al nord d’Etiòpia, un país marcat pel dolor de la guerra, la gana, la malaltia…Cada dia persegueix el seu somni: “ Treballar per aconseguir la seguretat alimentaria. Que tothom tingui accés a la salut i a l’educació. Que la benedicció de la convivència entre membres de diferents religions sigui un vincle per a fer créixer la unitat en la diversitat. Que la memòria històrica del món dels grans poders reconegui el mal que ha fet i es fa, a aquestes societats abusades. Que els emigrants tinguin les fronteres obertes com les té la riquesa que generen els productes espoliats a la Mare Terra a Àfrica. Que el món empoderat deixi de comprar, amb milers de milions d’euros, a polítics d’aquest continent, tan corruptes com ells…Que no hagi mercat per aquelles armes que creïn mort i destrucció a Àfrica i afavoreixen l’economia europea…” Tot plegat, “a l’abast de la humanitat si els que controlen el món ho volen”.


La celebració de la propera Jornada Mundial de la Joventut, els joves voluntaris del Banc d’Aliments, els grups de voluntaris al servei a persones immigrades i una aproximació al voluntariat internacional, són alguns del temes que completen el número 125 de Super gesto. 

0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!