• Prega i ajuda a les Vocacions


  22 d’abril- Jornada Vocacions Natives i Jornada Mundial de Pregària per les Vocacions
 • Crida, resposta i Missió


  Presentació Jornada de Vocacions Natives i Jornada Mundial de Pregària per les Vocacions
 • Missatge del Papa per les Vocacions


  "Escoltar, discenir, viure la crida del Senyor"
 • Què és Vocacions Natives?


  Una jornada de pregària i ajuda a les vocacions als Territoris de Missió
 • A qui ajuda Vocacions Natives?


  A 75.000 seminaristes i 6.500 novicis/es i 2000 formadors als territoris de missió
 • Com col•laborar?


  Amb un donatiu o amb una beca missionera per les Vocacions dels Territoris de Missió
 • Pregària Vocacional


  Recursos de pregària per l’oració diària a escoles i instituts

Ángel Olaran, a “Supergesto”

 “Si Jesús segueix essent necessari, ho segueix sent el missioner”.

Ángel Olaran es conegut a Etiòpia com Abba Malaku, “el meu àngel”. Va néixer a Hernani (Gipuzkoa); ha consagrat la seva vida a un únic objectiu: aconseguir que els més pobres, els que no tenen veu, siguin la veu de l’Església. 

Amb aquest propòsit porta 40 anys a Àfrica, els darrers 23 a Wukro, al nord d’Etiòpia, un país marcat pel dolor de la guerra, la gana, la malaltia…Cada dia persegueix el seu somni: “ Treballar per aconseguir la seguretat alimentaria. Que tothom tingui accés a la salut i a l’educació. Que la benedicció de la convivència entre membres de diferents religions sigui un vincle per a fer créixer la unitat en la diversitat. Que la memòria històrica del món dels grans poders reconegui el mal que ha fet i es fa, a aquestes societats abusades. Que els emigrants tinguin les fronteres obertes com les té la riquesa que generen els productes espoliats a la Mare Terra a Àfrica. Que el món empoderat deixi de comprar, amb milers de milions d’euros, a polítics d’aquest continent, tan corruptes com ells…Que no hagi mercat per aquelles armes que creïn mort i destrucció a Àfrica i afavoreixen l’economia europea…” Tot plegat, “a l’abast de la humanitat si els que controlen el món ho volen”.


La celebració de la propera Jornada Mundial de la Joventut, els joves voluntaris del Banc d’Aliments, els grups de voluntaris al servei a persones immigrades i una aproximació al voluntariat internacional, són alguns del temes que completen el número 125 de Super gesto. 

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!