• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

VETLLA DE PREGÀRIA PEL DOMUND

El passat 22 d'octubre la parròquia de Sant Antoni Maria Claret de Balàfia, va acollir la Vetlla de pregària pel Domund, que organitza cada any la delegació de Missions de Lleida. Unes 40 persones ens vam aplegar per pregar...
per tots els missioners escampats arreu del món aquest any sota el lema 'Surt de la teva terra'.
La vetlla de pregària és un bon moment per reflexionar, fer aquell silenci que ens costa moltes vegades i recordar totes aquelles persones que han sentit la crida de Déu de deixar-ho tot i sortir de la seva terra cap a la terra dels més pobres, dels marginats, de les famílies, dels joves que no coneixen Crist cap als malalts i ancians i cap a aquelles terres de les persones i pobles que mai han sentit parlar del Senyor.
Aquest any hem tingut la joia de poder comptar amb dos testimonis missioners, ben diferents, però que els dos van decidir un dia sortir de la seva terra cap als més pobres. En Javier Bometón és germà Marista i actualment la seva missió és a Bangladesh on dóna suport als fills de les famílies que treballen als camps de te. El germà Javier ens deia que la seva missió és donar amor i que quan els sacrificis es fan per amor ens donen l'alegria, aquesta és al clau de la missió, sortir dels nostres egoismes per anar a escoltar i ajudar als altres.
També vam poder escoltar a Desiree una jove, que un dia es va plantejar el fet de sortir de si mateixa i anar cap als altres. Per això va fer una experiència d'un estiu a ciutat Juarez Mèxic, amb els salesians, allí va poder conèixer la realitat dels més pobres, nens i adolescents de famílies desestructurades, on ella va poder compartir el seu dia a dia i aportar el seu granet de sorra en l'acompanyament.
La Desirée va tornar amb la motxilla ben carregada de valors que abans potser no eren tan importants, i de prioritats en un món que anem molt de pressa i no tenim temps, ens va explicar que sense cap mena de dubte hi tornarà, però que mentre estant la seva missió ara és aquí a la seva terra,



0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!