• Prega i ajuda a les Vocacions


  22 d’abril- Jornada Vocacions Natives i Jornada Mundial de Pregària per les Vocacions
 • Crida, resposta i Missió


  Presentació Jornada de Vocacions Natives i Jornada Mundial de Pregària per les Vocacions
 • Missatge del Papa per les Vocacions


  "Escoltar, discenir, viure la crida del Senyor"
 • Què és Vocacions Natives?


  Una jornada de pregària i ajuda a les vocacions als Territoris de Missió
 • A qui ajuda Vocacions Natives?


  A 75.000 seminaristes i 6.500 novicis/es i 2000 formadors als territoris de missió
 • Com col•laborar?


  Amb un donatiu o amb una beca missionera per les Vocacions dels Territoris de Missió
 • Pregària Vocacional


  Recursos de pregària per l’oració diària a escoles i instituts

VETLLA DE PREGÀRIA PEL DOMUND

El passat 22 d'octubre la parròquia de Sant Antoni Maria Claret de Balàfia, va acollir la Vetlla de pregària pel Domund, que organitza cada any la delegació de Missions de Lleida. Unes 40 persones ens vam aplegar per pregar...
per tots els missioners escampats arreu del món aquest any sota el lema 'Surt de la teva terra'.
La vetlla de pregària és un bon moment per reflexionar, fer aquell silenci que ens costa moltes vegades i recordar totes aquelles persones que han sentit la crida de Déu de deixar-ho tot i sortir de la seva terra cap a la terra dels més pobres, dels marginats, de les famílies, dels joves que no coneixen Crist cap als malalts i ancians i cap a aquelles terres de les persones i pobles que mai han sentit parlar del Senyor.
Aquest any hem tingut la joia de poder comptar amb dos testimonis missioners, ben diferents, però que els dos van decidir un dia sortir de la seva terra cap als més pobres. En Javier Bometón és germà Marista i actualment la seva missió és a Bangladesh on dóna suport als fills de les famílies que treballen als camps de te. El germà Javier ens deia que la seva missió és donar amor i que quan els sacrificis es fan per amor ens donen l'alegria, aquesta és al clau de la missió, sortir dels nostres egoismes per anar a escoltar i ajudar als altres.
També vam poder escoltar a Desiree una jove, que un dia es va plantejar el fet de sortir de si mateixa i anar cap als altres. Per això va fer una experiència d'un estiu a ciutat Juarez Mèxic, amb els salesians, allí va poder conèixer la realitat dels més pobres, nens i adolescents de famílies desestructurades, on ella va poder compartir el seu dia a dia i aportar el seu granet de sorra en l'acompanyament.
La Desirée va tornar amb la motxilla ben carregada de valors que abans potser no eren tan importants, i de prioritats en un món que anem molt de pressa i no tenim temps, ens va explicar que sense cap mena de dubte hi tornarà, però que mentre estant la seva missió ara és aquí a la seva terra,0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!