• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

Concurs per a nens: Explica la notícia!

Concurs per a nens: Explica la notícia! 

Crea la teva revista


Amb motiu de la celebració de la Jornada d'Infància Missionera 2019, les Obres Misionales Pontifícies d'Espanya convoquen el concurs: “Explica la notícia! Crea la teva revista”.

En aquest concurs es tracta que cada nen que participi es converteixi en director, redactor o maquetador de la seva pròpia revista. Una revista que, com a Gest, la revista de la Infància Missionera, anunciï la Bona Notícia que Jesús ja està entre nosaltres. No és un altre el lema de la propera campanya d'Infància Missionera: “Amb Jesús a Belén… Quin bona notícia!”.
Amb aquest format periodístic els nens –des del seu compromís com a petits missioners– desenvoluparan les seves capacitats creatives, comunicatives i evangelizadoras.
Podran participar nens d'educació primària, en equips de 2 a 6 persones, de totes les diòcesis espanyoles. Cada concursant en funció de la seva edat, concursarà en les següents categories: categoria A: per a nens de 1º a 3º de primària; i categoria B: per a nens de 4º a 6º de primària.
Totes les revistes han de presentar-se abans del 24 de desembre en la Delegació Diocesana de Missions de la diòcesi respectiva. Aquesta serà la data límit de la fase diocesana, que permetrà, a partir d'aquest moment, que un jurat diocesà triï dos guanyadors per categoria.
Després vindrà la fase nacional. Les revistes guanyadores de les diòcesis es rebran en la Direcció nacional d'Obres Misionales Pontifícies abans de l'11 de gener de 2019. Un jurat especialitzat serà qui valori els mèrits d'aquests petits creadors per decidir qui són els guanyadors. Els seus noms es donaran a conèixer en vespres de la Jornada d'Infància Missionera del 27 de gener.
Més informació en: https://www.omp.es/concurso-infancia-misionera/

0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!