• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

Viure el temps d'Advent en clau missionera

 
 Viure el temps d'Advent en clau missionera


 
 OMP ha elaborat la "Guia de l'Advent missioner" i molts altres recursos en els quals proposa als nens caminar al costat de María i José durant aquest temps d'Advent per rebre a Jesús.


Les Obres Misionales Pontifícies proposen viure aquest temps d'Advent en clau missionera i caminar al costat de María i José pels quatre diumenges d'aquest temps litúrgic. Per a això han preparat una guia per treballar l'Advent molt atractiva que motivarà a petits i grans a preparar-se al Nadal. Recull propostes i recursos missioners, per a cada setmana d'Advent, pensats de manera especial per treballar amb els nens. Enfortirà el compromís missioner dels nens, preparant-los per viure el veritable sentit del Nadal.
La proposta per a cada setmana és senzilla. El primer que es presenta és el títol, amb una expressió de l'Evangeli dominical, en la qual se'ns fa una exhortación, invitació o proposta perquè la portem a la nostra vida. Després, una ambientació inicial, amb referències a la realitat dels nens, il·luminades per aquests textos evangèlics que van a anar escoltant en les eucaristies de l'Advent. Aquesta ambientació acaba amb una invitació a “activar” una actitud o disposició (atenció, decisió, alegria i promptitud).
De la mà del papa Francisco, amb textos de la seva homilia de la missa de Nochebuena de 2017, s'aborda la temàtica de cada setmana, reflectida en els passos de María i José de Natzaret a Belén. Finalment, tres senzilles propostes: de reflexió, de compromís i d'oració.
La primera setmana, “atenció i… a aixecar-se!; la segona, “decisió i… a preparar-se!; la tercera “alegria i… a compartir!; la quarta “promptitud i… a anunciar!”. Perquè atenció, decisió, alegria i promptitud seran els pilars per acompanyar a María i José en el seu camí i preparar el nostre cor a l'arribada de Jesús.
Pots descarregar-te aquesta Guia per a l'Advent en: https://www.omp.es/adviento-misionero.
A més en www.infanciamisionera.es trobaràs molts altres recursos per treballar amb nens el temps d'Advent com el racó missioner que proposa fer als nens un pessebre en família, oracions i activitats com Sembradores d'Estels.
Durant aquest temps d'Advent els nens poden convertir-se en redactors, reporters, periodistes per explicar la Bona Notícia de Jesús participant en el concurs d'Infància Missionera "Compte la notícia, crea la teva revista " Veure tota la informació del concurs en: https://www.omp.es/concurso-infancia-misionera/

0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!