• MES MISIONERO EXTRAORDINARIO


  Octubre 2019: "Bautizados y enviados: la Iglesia de Cristo en misión en el mundo"
 • PRESENTACIÓN “CON JESÚS NIÑO A LA MISIÓN”


  Cuatrienio de Infancia Misionera
 • "GUÍA COMPARTIR LA MISIÓN"


  Propuestas de voluntariado misionero
 • AYUDA A LAS MISIONES


  Colabora con los misioneros españoles

CARTA ALS REIS MAGS

Per a nens i per a majors, no importa l'edat que tinguis: Escriu la teva carta als Reis Mags! però recorda demanar per als que tenen menys.


Segur que ja tens clar el que demanaràs als Reis Mags; un cotxe radiocontrol, un vídeo joc, una nina, una pilota o potser una subscripció a la Revista Gest. Però… on ho escriuràs? 
https://www.omp.es/escribe-ya-tu-carta-a-los-reyes-magos/

Fa dos mil divuit anys tres homes molt especials, els mags d'orient, van saber reconèixer la grandesa d'un petit nen que acabava de néixer. Ells van seguir una estrella fins a donar amb Ell. I li van adorar amb els seus presents: or perquè era Rei; encens perquè era Déu i mirra perquè era home.
La festa de Reis és una festa molt missionera perquè amb la seva travessia cap a a el portal de Belem aquests tres mags d'orient van representar la cerca de Déu que tenen tots els pobles de la terra.
Avui, segles després, continuen treballant sense descans per a despertar aquest desig en els nens a través dels seus regals i presents. Volen que tots fem memòria d'aquella nit màgica que va portar la llum al món.
Aquest nadal, escriu la teva carta als Reis Mags de la mà d'Infància Missionera. https://www.omp.es/escribe-ya-tu-carta-a-los-reyes-magos/

Però abans, pensa molt bé què és el que desitges rebre. Potser no són solament joguines o perfums el que més vols per a aquest any. Potser també desitges moments amb la teva família, alegria amb els teus amics… Demana! Demana perquè els reis porten de tot en les alforges dels seus camells.
I, per descomptat, no t'oblidis dels missioners ni dels nens que en aquestes festes no reben tant. En aquesta carta trobaràs un espai per a pensar en els altres.

P.Sr. Ens han dit que els Mags han fet una comanda extra de revistes missioneres… Què us semblaria rebre a les vostres cases una subscripció a GEST? Demana-la aquí!

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!