• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

La revista Missioners Tercer Mil·lenni de Desembre

La revista Missioners ens porta en aquest número destaca com a tema principal la Jornada d'Infància Missionera 2019 que se celebrarà el 27 de gener de 2019 amb el lema "Amb Jesús a Belem, a Belem Quina bona notícia!

 

En una altra secció es mostren les ajudes que Obres Missionals Pontifícies Espanya envien a Kirguizistan, un suport indispensable per a aquesta Església.
A més dels articles recollits en l'edició digital, la revista Missioners Tercer Mil·lenni ens porta en la seva versió impresa una interessant entrevista amb monsenyor Giovanni Pietro Dal Tusso, president internacional d'Obres Missionals Pontifícies, qui, després d'agrair l'aportació econòmica i personal dels espanyols a la missió, explica quin és el sentit del Mes Missioner Extraordinari que el papa Francesc ha convocat per a octubre de 2019. Monsenyor Dal Tusso assenyala que amb aquest Mes es vol “animar una Església missionera: una Església que anuncia l'Evangeli, que no està tancada en si mateixa, sinó que té el tarannà, el coratge, la resolució de proclamar la Bona Nova…”. I subratlla també que, com ens recorda el Sant Pare, “tot el que fem com a Església ha d'estar sota la llum de la missió”.
En la fotografia de la secció “En l'objectiu”, un noi ens presenta al seu millor amic: Jesús. “Ho vaig trobar allà per on solc caminar jo, en les perifèries de la vida. En llocs on l'existència es posa a prova a cada moment… Em va agradar res més veure-li, perquè volia estimar als més febles, acompanyar-los, servir-los… Va insistir a proclamar la revolució de la tendresa. Aquesta que fa benaurada a la gent com jo”.
I quan estem cansats de sentir parlar d'Àfrica només en clau negativa, la secció “Cultura” de la nostra revista ens presenta el llibre La Joventut a Àfrica. Impulsora del canvi, per a trencar els nostres esquemes. Una bona manera de retornar-nos l'esperança en un continent divers i ric, a través de les experiències de nois i noies que són amos de les seves destinacions i en les mans de les quals està la construcció de societats millors.
Amb aquesta visió d'Àfrica coincidiria també, segurament, el missioner del Verb Diví Julio Ausín Sanz, qui, en la secció “Missió Viva”, manifesta que, després de més de tres dècades a Angola, aquest país i Àfrica “m'han tractat de forma excel·lent”. Respecte i afecte que conserva com un tresor.
 
 
 

0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!