• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

Escriu la teva carta als Reis Mags de la mà d'Infància Missionera

“Escriu la teva carta als Reis Mags”.

 

L'Obra Pontifícia de la Infància Missionera, la que està darrere de la campanya de Sembradors d'Estels aquest Nadal i la jornada del qual se celebrarà el proper 27 de gener, presenta la iniciativa “Escriu la teva carta als Reis Mags”.

Segur que ja tens clar el que vas a demanar als Reis Mags; una consola, un videojoc, una nina, una pilota o potser una subscripció a la Revista Gesto. Però… on ho vas a escriure?

Fa dos mil divuit anys, tres homes molt especials, els Mags d'Orient, van saber reconèixer la grandesa d'un petit nen que acabava de néixer. Van seguir un estel fins a donar amb Ell. I li van adorar amb els seus presents: or perquè era Rei; encens perquè era Déu; mirra perquè era home.

La festa de Reixos és una festa molt missionera perquè, amb la seva travessia fins al portal de Betlem aquests tres Mags d'Orient van representar la cerca de Déu que tenen tots els pobles de la terra. Avui, segles després, segueixen treballant sense descans per despertar aquest desig en els nens a través dels seus regals i presents. Volen que tots fem memòria d'aquella nit màgica que va portar la llum al món.

Aquest nadal, escriu als Reis de la mà d'Infància Missionera, amb aquesta carta que et pots baixar:

CARTA ALS REIXOS
Abans d'escriure-la, pensa molt bé què és el que desitges rebre. Potser no són solament joguines el que més vols para aquest any. Potser també desitges moments amb la teva família, alegria amb els teus amics… Demana i demana!, perquè els Reis porten de tot en les alforjas dels seus camells.

I, per descomptat, no t'oblidis dels missioners ni dels nens que en aquestes festes no reben tant. En aquesta carta trobaràs un espai per pensar en els altres.

P.D. Ens han dit que els Reis Mags han fet una comanda extra de revistes missioneres… Què us semblaria rebre a les vostres cases una subscripció a GEST? Aquí pots demanar-la:

SUBSCRIPCIÓ REVISTA GESTO

0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!