• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

VÍDEO INFÀNCIA MISSIONERA

 INFÀNCIA MISSIONERA 2019

Quina bona notícia!, el vídeo del Nadal

Infància Missionera compte aquest any amb uns youtubers molt especials que ens conten la història del Nadal.

El vídeo d'Infància Missionera té com a títol “Compte la notícia!” i en el, un grup de petits reporters de "la tribu dels missioners", compten la notícia del naixement de Jesús. “Fa molt temps… a la ciutat de Belem… Josep i María anaven a la ciutat perquè hi havia un cens. Un cens? Sí, és que Augusto César, l'emperador de Roma, volia saber quantes persones hi havia en aquell llunyà país anomenat la Judea”. I així els nens van comptant la notícia...

El vídeo Que bona notícia! amb suggeridors dibuixos i en la línia de la revista Gest, on la “tribu dels missioners” és la protagonista – una “tribu” a la qual pot pertànyer i pertany tot el que segueix a Jesús – els nens protagonistes del vídeo parlen de la gran notícia que va canviar la història: el naixement de Jesús.
El vídeo en: https://www.youtube.com/watch?v=staczotbpg4

Aquest vídeo és un bon arc d'entrada tant al Nadal com a la Jornada de la Infància Missionera, que se celebrarà el pròxim 27 de gener. És un dels recursos de la Jornada d'Infància Missionera 2019 que ofereix altra un gran ventall de recursos d'animació missionera per a nens, professors, catequistas, educadors, pares i mares, amb els quals portar als nens a ser “més amics de Jesús” i “els seus petits missioners”.

La figura central de la Jornada d'Infància Missionera 2019 és Jesús Niño, amb Jesús a Belém, Quina bona notícia!, es fa el primer pas (seguiran Egipte, Natzaret i Jerusalem). Per això, en veure “Quina bona notícia!”, ja estem acompanyant en un recorregut missioner a Jesús Niño.


Per a saber més de de la Jornada i descarregar-se tots els recursos: https://www.omp.es/jornada-infancia-misionera/

 


Ja tenim el vídeo de la infància missionera, per aquesta campanya 2019, clique l ´enllaç i el podreu veure, de ben segur que us agradarà i el podreu treballar amb els grups d´infants i jovesvídeo infància missionera

0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!