• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

El Papa Francesc convida als nens a unir-se a Infància Missionera


El Papa Francesc el de Efipanía va recordar la Infància Missionera, com la 'Jornada Missionera dels nens'. A Espanya està jornada se celebrarà el pròxim 27 de gener.


La Jornada d'Infància Missionera és una jornada molt unida a aquest període nadalenc que hem viscut, perquè tindrà com a lema “Amb Jesús, a Betlem, quina bona notícia!”, presentant aquest any als nens la primera, Betlem, de les quatre grans escenes de la Infància de Jesús.
El Papa Francesc recordava en el Àngelus del dia de l'Epifania, aquest 6 de gener, a la Infància Missionera, que en molts països del món celebra la seva jornada precisament aquest dia. El Papa es va dirigir al nodrit grup de nens italians presents en la Plaça de Sant Pere: “L'Epifania és també Jornada Missionera dels Nens”, els va dir, “que aquest any convida als joveníssims missioners a ser atletes de Jesús, per a testimoniar l'Evangeli en la família, en el col·legi i en els seus llocs de joc”.
A més el dia 1 de gener un grup de Sternsinger alemanys, els “cantors de l'estrella” d'Infància Missionera, van estar presents en la Missa d'Any Nou del Papa Francesc. Ells van ser els que van portar els “regals” i les ofrenes a l'altar, vestits amb vestits dels Reis Mags i en representació dels 300.000 nens de les parròquies d'Alemanya que han portat la benedicció a centenars de llars i recollit donatius per als nens desfavorits de tot el món.
Com ells, milers de nens en tota Espanya, s'han unit durant aquest temps de Nadal sent Sembradors d'Estrelles, anunciant que Jesús neix per a tots. I s'han portat a les seves cases la Guardiola del compartir en les que posaran els seus petits estalvis per a ser solidaris ajudar els nens de les missions que tenen menys.
Tots aquests nens estan convidats a continuar creixent amb Jesús com a petits missioners i per a això ja estan llestos tots els recursos que poden ajudar-los per a participar de la Jornada d'Infància Missionera 2019 que celebrarem el pròxim 27 de gener amb el lema “Amb Jesús, a Betlem, quina bona notícia!”

0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!