• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

La revista Gesto t'anima a ser un petit missioner

La revista Gesto t'anima a ser un petit missioner :

Amb els seus reportatges, vídeos i manualitats


La revista Gesto publica el número 200: quina xifra veritat!
200 revistes diferents, però alhora, totes iguals perquè en cadascuna d'elles hem comptat la mateixa notícia, la Bona Notícia, Jesús!. De manera que et convidem al fet que continuïs llegint cada número per a ser tu també “reporter” de Jesús.

El pròxim 27 de gener es celebra la jornada missionera dels nens: la Jornada d'Infància Missionera,, i aquesta festa dels nens porta per lema “Amb Jesús a Betlem, Quina bona notícia!”.
I és que Déu ha nascut a Betlem perquè li coneguéssim i a més s'ha quedat amb nosaltres. És la notícia que hauria d'obrir els telenotícies i ser portada en Youtube! No obstant això, hi ha punts que encara no la coneixen… Petit missioner, ens queda molt per fer. Uneix-te a nosaltres! Viu la Bona Notícia i explica-la a tots els nens.

Els missioners ja estan anunciant a Jesús pel món com Mario León Daurat, veure el vídeo , un missioner espanyol que ajuda els nens del Sahara Occidental i ha comptat a la revista Gesto per a explicar-nos la seva labor. O Luis Miguel Avilés que ens compta com són els nens de Tailàndia i com els missioners els acosten a Jesús.

Gesto continua animant-te a aprendre a ser missioner amb el projecte Amb jesús nen a la missió, amb un munt de recursos perquè et diverteixis i aprenguis a ser un petit missioner compromès amb els nens de les missions.

A més Gesto en aquest número et proposa una manualitat molt divertida com fer un quadern missioner“. Molts missioners tenen un diari de missió en el qual anoten les seves experiències, viatges, aprenentatges, fotos… En aquest vídeo aprendràs a preparar el teu i així podràs registrar i recordar les coses que vius i et passen en el teu dia a dia com a petit missioner.

0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!