• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

COM PARLAR DE LA MISSIÓ A L´ESCOLA.

COM PARLAR DE LA MISSIÓ A L´ESCOLA.

les delegacions de missions de Catalunya presents en la 12 jornada de pastoral educativa

Sota aquest títol, les delegacions de missions amb seu a Catalunya,han estat presents en la 12 jornada de pastoral educativa, de la mà de Mn. Joan Soler.
"Paraula de Mestre, sembradors d'Evangeli", és l'esperit que aquest any portaven aquestes jornades, Jesús ens encoratja a ser sembradors i a tenir l'esperança que aquesta llavor donarà fruit, fruit que potser ni tan sols veurem..
Mn. Joan Soler ha estat l'encarregat aquest any de presentar el taller als mestres i responsables de pastoral de l'escola concertada de Catalunya, una trentena de mestres han passat pel taller que ha ofert, durant aquestes jornades.
Mn. Joan soler, missioner de la diòcesi de Girona, que va estar més de 12 anys al Togo, ha explicat i ens ha endinsat en la missió, què vol dir, els fonaments bíblics, la cooperació amb els missioners. Com des de l'escola podem obrir-nos al món i sensibilitzar als nostres alumnes en ple segle XXI.
Missió és l'acte d'enviar o el fet de rebre un encàrrec, per això tots a través del sagrament del bateig, som missioners, Mn. Joan va recordar que l'església és missionera per naturalesa, i que la missió hauria de ser el centre de la pastoral i és la gran oblidada.
Amb aquest taller va encoratjar als mestres a conèixer les delegacions de emissions que tenen en les seves diòcesi i a poder conèixer els recursos que ofereixen.
12 JORNADES DE PASTORAL EDUCATIVA

0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!