• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

Trobada d'empleats i voluntaris OMP 2019

Trobada de treballadors i voluntaris OMP 2019

“Batejats i enviats”, el lema del Mes Missioner Extraordinari, inspirarà la Trobada de treballadors i Voluntaris de les Obres Missionals Pontifícies

El Mes Missioner Extraordinari, amb la presència del pare Fabrizio Meroni, Secretari General de la Pontifícia Unió Missional a Roma, serà el tema central de la pròxima trobada de formació i convivència dels empleats i voluntaris de les Obres Missionals Pontifícies a Espanya.

“Batejats i enviats”, el lema del Mes Missioner Extraordinari, inspirarà la Trobada de treballadors i Voluntaris de les Obres Missionals Pontifícies que es desenvoluparà els pròxims dies 21 i 22 de febrer. Es tracta d'una trobada en el qual més de 120 voluntaris i empleats, que treballen i col·laboren en les Direccions Diocesanes de les Obres Missionals Pontifícies de tota Espanya, podran posar en comú i promoure l'intercanvi d'experiències sobre l'animació missionera de les diferents diòcesis, aprofundir en el coneixement de l'activitat missionera de l'Església i assumir nous compromisos de cooperació amb les OMP.
El dijous 21 al matí se centrarà en la “Vocació Cristiana Missionera” amb una ponència del Secretari General de la Pontifícia Unió Missional, el P. Fabrizio Meroni. Hi haurà també oportunitat per a exposar els objectius i el contingut de la Jornada d'Epifania o de Catequistes Natius, per Carmelo Pérez Adrados, de l'Institut Espanyol de Missions Estrangeres (IEME), la institució encarregada de portar-la avanci. A la tarda després d'una sessió d'informació sobre la Llei General de Protecció de Dades i les seves implicacions, hi haurà temps per a la reunió per grups i la posada en comú sobre el sentit del Baptisme i l'enviament missioner, tema fonamental del Mes Missioner Extraordinari, acabant amb l'Eucaristia, presidida per Mons. Francisco Pérez González, President de la Comissió Episcopal de Missions.
El divendres 22, després de laudes i l'Eucaristia tindrà lloc l'exposició de les conclusions dels treballs per grups, seguida d'una taula rodona que integrarà la JMJ de Panamà, el Sínode dels Joves i el futur Sínode sobre l'Amazònia. La jornada conclourà amb testimoniatges sobre l'inici del Pla Quadriennal d'Infància Missionera, “Amb Jesús nen a la missió”.
Programa: https://www.omp.es/wp-content/uploads/2019/02/jornadas-empleados-voluntarios2019.pdf

0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!