• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

Amb espanyol la pàgina web vaticana del Mes Missioner Extraordinari

BATEJATS I ENVIATS

Amb espanyol la pàgina web vaticana del Mes Missioner Extraordinari

  El lloc web www.october2019.va és una de les iniciatives que s'han dut a terme per a promoure la celebració del Mes Missioner Extraordinari d'Octubre de 2019 i des d'aquest cap de setmana ja està disponible amb espanyol.

El pare Fabrizio Meroni, secretari general de la Pontifícia Unió Missional, a la qual se li ha encomanat la realització d'aquest mes missioner, explicava que “El lloc web neix per a promoure i animar el Mes Missioner Extraordinari d'Octubre de 2019, amb la finalitat de contribuir, a través dels continguts multimèdia que s'inclouran, a inspirar moments d'oració i reflexió sobre la missió ad gents de tots els cristians”.
En la pàgina web hi ha seccions dedicades a temes concrets, com la presentació, descripció i les anàlisis en profunditat més importants sobre el Mes Missioner Extraordinari. En ella es poden consultar textos del Magisteri i de les Obres Missionals Pontifícies. Hi ha seccions dedicades als “Testimonis”, amb històries de beats, de sants, de màrtirs, d'ahir i avui; a la “Formació”, amb textos que poden inspirar cursos d'animació missionera; “Veus del món”, amb la missió d'avui, amb testimoniatges i textos dels missioners i responsables de les Obres Missionals Pontifícies en els diferents països.
També es pot accedir i descarregar en pdf la “Guia per al Mes Missioner Extraordinari d'Octubre de 2019”. Es tracta d'un text elaborat per iniciativa de la Congregació per a l'Evangelització dels Pobles i les Obres Missionals Pontifícies, que conté aportacions de tot el món, amb el propòsit de servir a cada diòcesi en les seves necessitats de formació i animació missionera.

0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!