• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

LLEIDA MISSIONERA

SETMANA D´ANIMACIÓ MISSIONERA  A LLEIDA

La diòcesis de Lleida acull  a dos missioners combonians , dins la setmana d´animació missionera

 

 La setmana del 9 al 17 de març, la diòcesis de Lleida i en el seu nom la Delegació diocesana de missions , dins de les activitats proposades , per commemorar el Mes extraordinari de missió,  vam acollir dos missioners combonians el Pare Esteban i el Pare Calvera

Amb ells vam  visitar escoles, instituts, parròquies,   grups de confirmació , de catequesis., així com també van impartir recessos de quaresma, a Alfarras i a la unitat pastoral de Borges-torre grossa-Juneda-puig-gros i la Floresta.

El testimoni missioner , de la mà en primera persona de missioners , sempre és una experiència molt enriquidora ,pels nostres joves , infants i grups d´adults, ja que escoltar la reflexió de que vol dir ser missioner, que significa la missió que cadascú de nosaltres els batejats , estem cridats a dur a terme .

Amb aquest mes missioner extraordinari pel octubre del 2019 que va decretar el Papa Francesc , ens explica  un camí que tots el batejats hem de fer, cap a  quina església volem  com es la nostra església , missionera per excel·lència, i quin paper tenim cadascú de nosaltres. El pare Esteban i el Pare Calvera amb el seu testimoni han volgut ajudar-nos a aquesta reflexió .

Des de cada delegació de missions ens posem en marxa per començar amb tota la comunitat aquest camí missioner , que no es altre que obtenim per mitja del baptisme, som missioners i enviats , enviats a anunciar la bona nova.

Son quatre les dimensions que ens indica el Papa Francesc per viure mes intensament el camí i la preparació cap aquesta conversió , cap aquesta església de Crist en el món.

-Trobada personal amb Jesucrist viu en la esglèsia: Eucaristia, oració personal i comunitaria.

-El testimoni

-La formació

-Caritat missionera.

Aquestes quatre dimensions , des de la delegació les anirem treballant durant tot l´any en diferents acrtivitats .







0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!