• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

EL EPISCOPAL PARTICIPA EN EL MES MISSIONER EXTRAORDINARI


EL EPISCOPAL PARTICIPA EN EL  MES MISSIONER  EXTRAORDINARI

   

El mes de octubre , es el mes missioner per excel·lència , i el tercer diumenge  sempre celebrem La  jornada del Domund, A quest any ha estat especial , ja que el Papa Francesc , el va decretar com a mes missioner extraordinari, amb el lema” BATEJATS I ENVIATS , L´ESGLÉSIA DE CRIST EN MISSIÓ PEL MÓN” i el col.legi Episcopal  s´ha unit a aquesta celebració especial.



Des de la delegació de missions s’han organitzat durant tot el ,Mes diferents actes per , tal i com el Papa Francesc volia fer arribar la missió ad gentes a tota la comunitat i suscitar en tots nosaltres la missió , aquesta missió que pel fet d’estar batejats , tots tenim ,en l’església Universal.


 Els alumnes de ESO, BATXILLERAT I CICLES del  col·legi Episcopal ,han  participat en diversos tallers on el tema ,era la MISSIÓ ad gentes , de la mà del missioner Gabriel  Domingo Redondo , que ha estat  12 anys a Zàmbia , han fet un recorregut pel país , com es, les característiques d’aquest país , la seva geografia, situació actual  , perquè en diferents parts del país arriben els missioners, que els mou anar-hi, un cop allí que fan , quina es la seva missió.


 
 Els alumnes han pogut establir un temps de diàleg amb el Pare Gabriel , i poder preguntar allò que mes els inquietava , en alguns tallers també s’ha parlat del voluntariat internacional , que ofereix la delegació de missions de Lleida.






.

Han estat dos dies on la missió ha estat una part important en aquests alumnes , han parat de la rutina diària i s’han endinsat en un món que alguns d’ells  potser no coneixien be , sempre acompanyats dels seus tutors i de Mn . Manel , que ha estat present en tots els tallers –xerrades , animant  i  acompanyant al Pare Gabriel i als alumnes .


 
 
Al finalitzar cada taller, amb molta alegria per part dels alumnes s’han fet una foto de grup amb el Missioner on al centre han ficat la bandera de Zàmbia , país el qual ha esta el centre dels tallers.


 Os deixem un recull de fotos  del que han estat aquests dos dies dedicats a la missió al col.legi Episcopal















0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!