• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

MONSENYOR MUMBIELA , BISBE DE KAZAKHSTAN VISITA LA DIÒCESIS DE LLEIDA


José Luis Mumbiela Sierra ,"No me planteaba ir a misiones , pero estaba dispuesto a servir a la iglesia"

"No me planteaba ir a misiones , pero estaba dispuesto a servir a la iglesia. una oportunidad de aprender algo nuevo, todos tenemos que tener espíritu de adaptación al medio,y disfrutar aprendiendo  "



Amb aquestes paraules Monsenyor Mumbiela començava la entrevista que va concedir a Mª Carmen Sabador  de  la COPE  Lleida , entrevista que podreu escoltar el diumenge 20 d´octubre al matí , després de la glossa del Bisbe Salvador.

JOSE LUIS MUMBIELA va nèixer a   (Montsó, Osca, Aragó, 27 de maig de 1969) ,és un bisbe catòlic, missioner i teòleg espanyol. És políglota, ja que parla els idiomes espanyol, anglès i rus. Actualment des del dia 8 de maig de 2011, és el Bisbe de la Diòcesi de la Santíssima Trinidad en Almaty, situada al Kazakhstan.
Fou ordenat el 25 de juny de 1995 i fou incardinat a la diòcesi de Lleida. El 1998 va començar el treball missioner a Kazakhstan. Va ser rector del seminari a Karaganda BIOGRAFIA
Aquest mes de setembre ha estat a Montsó , i ha visitat la diòcesis de lleida on ell va estar encardinat, Hem pogut conversar amb ell , s´ha retrobat amb preveres , companys seus de quan el van ordenar , hem de recordar que fins al 1995 la diòcessi  de lleida estava juntament amb la de barbastre i Montó , va ser al 1995 quan van començar la segregació i   al 1998 , es va produir la segregació final de les dues diòcesis.
Monseyor Munbiela , en una crida del papa Juan Pau II per aquests països euroasiàtics on hi havia catòlics però no sacerdots , es va ficar a disposició de l´esglèsia i va ser enviat a Almaty (kazajistan)va arribar al març del 1998.
Aquests dies que ha esta per LLeida hem pogut entrevistar-lo , i durant aquest octubre podreu llegir i escoltar les entrevistes que ens ha concedit.




0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!