• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

TOT SORTIRÀ BE. AQUÍ I ALLÍ

   ELS NOSTRES INFANTS I LA VIVÈNCIA EN TEMPS DE PANDÈMIA

Des de les OMP i la delegació de missions de Lleida continuem estant al vostre costat , ara d' una altra manera . però sempre pensant en vosaltres i en els que mes sofreixen ,com ens diuen molts missioners aquests dies , "tots som fill s de Déu , tots som germans ." , per això tots ells continuen a les seves missions , per tot el món lluitant cada dia amb la pandèmia però també amb la gana, amb l' escasses d' aigua , de subministres .. de tantes i tanes coses, de primera necessitat i que ells no tenen , o tenen amb moltes dificultats .
Per això des d' aquí també hem de continuar pensant en ells i ficant el nostre granet de sorra , que és pot fer de moltes maneres .Avui us proposem  sensibilització pels mes petits , pels nostres infants , ells no han quedat al marge , d' aquesta pandèmia que estem vivint , veuen , senten molts d' ells fins i tot els hi ha tocat viure grans canvis dins les seves famílies ,.
Per això us atansem uns materials que ajudaran als mes petits i no tant petits a veure que passa al món , i ha ser conscients que això que ells estant vivint aquí altres nens i nenes com ells també ho viuen i potser d' una manera molt diferents.
Els nostres infants son petits grans teòlegs .inf'ancia i missió
També us deixem l' enllaç de l' últim número de la revista gesto  , per a que us la pugueu descarregar i fer-la arribar als vostres infants REVISTA GESTO

Si voleu algun exemplar amb paper o subscriure per l' any vinent son 6 revistes per 5 € i si es per grup  a 3€. amb aquest diners , fiquem el nostre granet de sorra a les missions  , on el principal projecte son les infants.us podeu posar en contacte amb la delegació amb aquest correu
delegaciomissions@gmail.com
o be si voleu fer qualsevol  donatiu per les missions on el projecte siguin els infants ho podeu fer al a :

ES66 2100 0510 1602 0016 5488

TOT ELS DONATIUS  PODREU FER EL SEGUIMENT DEL PROJECTE ON AJUDAREU.


0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!