• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

SUPER GESTO , LA REVISTA MISSIONERA PER A JOVES


"Jove, a tu et dic, aixeca't!"


Supergesto” és una revista per a adolescents i joves compromesos amb la missió i que volen col·laborar amb els missioners. A través dels seus articles, descobrireu la vida d'aquestes persones que es lliuren al servei dels altres.

Supergesto” ofereix informació sobre els països on treballen els missioners, així com testimoniatges i entrevistes amb ells, i dóna a conèixer les campanyes missioneres que realitza OMP per a donar-los suport. També presenta les iniciatives de voluntariat missioner que els grups de joves estan realitzant en tota Espanya. Molts d'aquests joves viuen l'experiència de col·laborar directament amb els missioners en #VeranoMisión.




si cliqueu en aquest enllaç us podreu descarregar la revista , revista super gesto


En aquest número podreu trobar: 

"Jove, a tu et dic, aixeca't!". El lema (gairebé el crit) triat pel Papa Francesc per al seu missatge de la Jornada Mundial de la Joventut 2020 adquireix un profund significat en aquests temps de pandèmia. Hem vist com els pilars del nostre món es trontollaven enfront de la sacsejada d'un microscòpic virus. Però enfront de la por i la incertesa, els valors de l'Evangeli s'han mantingut ferms, sòlids. I ens interpel·len perquè prenguem de debò el que de veritat compta, perquè no ens perdem en coses insignificants. Quantes coses és necessari canviar! Per això, és hora d'aixecar-se, de posar-se a la feina, de somiar amb un futur millor. I aquí els joves tenen molt a dir, perquè ningú com ells saben lliurar-se amb tanta generositat quan així ho exigeixen les circumstàncies.



I si parlem de construir un demà millor, els missioners i missioneres són el millor mirall on mirar. Com Luis Carlos Fernández, missioner de Yarumal, amb el qual ha contactat Supergesto. Des de fa sis anys aquest colombià comparteix el seu dia a dia amb la tribu dels samburu. Allí, en el nord de Kenya, pràcticament aïllats del món, l'Església també es fa present per a comunicar l'infinit amor de Déu i defensar la dignitat de totes les persones.

Defensar la dignitat, especialment dels més vulnerables. Una comesa que, davant la crisi deslligada pel COVID-19, es fa més necessari que mai i precisa mitjans. Amb la finalitat d'alleujar el sofriment dels més necessitats, el Papa ha proposat obrir un Fons d'Emergència Internacional a través d'Obres Misionales Pontifícies. OMP Espanya s'ha unit a aquesta iniciativa amb la campanya #AhoraMásQueNunca, apel·lant als espanyols a col·laborar amb els missioners en aquestes circumstàncies tan difícils.

En aquest número de Supergesto comptem amb la signatura d'algú que coneix bé la labor dels missioners per tots els racons del planeta. Asell Sánchez-Vicente, reporter de “Missioners pel món”, ha tingut el privilegi de visitar, micròfon en mà, diferents destins on és present la labor missionera de l'Església. En el seu escrit ha volgut parlar-nos d'un racó particular, del seu viatge a Lagarba, un remot racó d'Etiòpia on el temps sembla haver-se detingut.

En Carta a un jove, Juan María González-Anleo ens alerta del perill de banalitzar el quotidià. Amb freqüència no valorem en la seva justa mesura allò que forma part de la nostra vida diària, quan en realitat no deixa de ser una cosa extraordinària. Un exemple molt clar el tenim en un aparell que s'ha convertit avui dia en una extensió de nosaltres mateixos: el mòbil, tot un prodigi de la tecnologia moderna T'has parat a pensar les infinites possibilitats que ofereix? Solem fer un bon ús de tot aquest potencial?

En la nostra secció d'Aparador entrevistem a Pati Blat, una jove il·lustradora de 26 anys els dibuixos dels quals de la Mare de Déu s'ha convertit en tot un fenomen en les xarxes socials.

Finalment, destacar el #VeranoMisión a Paraguai organitzat per la Fundació Spínola Solidària, així com el testimoniatge del seminarista Federico Ferrando Romero, que el passat estiu va viure una experiència de missió en Portoviejo (l'Equador), de la mà del Seminari diocesà de València.

0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!