• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

ESTIU , JOVES I MISSIÓ

 ESTIU MISSIÓ , PER QUÈ NO?

  En aquestes dates solen començar els preparatius per a les experiències missioneres d'estiu dels joves i fins i tot alguns ja surten. Enguany serà impossible viatjar, la qual cosa no lleva res de l'esperit missioner dels joves.

L'impuls missioner mai es deté i cerca amb creativitat el servir sempre en la missió de noves maneres. , En aquest  enllaç trobareu  algunes de les iniciatives que han tingut per a aquest estiu els joves que anaven a participar en alguna experiència missionera d'estiu que ha hagut de ser cancel·lada.
Estiu i missió de joves


Des de la delegació de missions de  Lleida ,s' estaven preparant per marxar un grup de 7 persones ,degut a la pandèmia , tot va quedar anul.lat i parat  , però el contacte entre ells no, i tampoc amb la ciutat de la felicitat a Guatemala, que era el destí d' aquests joves durant un mes , allí tenim al nostre missioner lleidatà el Pare Víctor, amb ell mantenim el contacte i estem al dia del projecte , de com estan els infants , de les necessitats  que tenen per intentar poder des d' aquí poder ajudar.
 Les ganes i la il.lusió no les perdrem esperarem que tot passi i reanudarem els grups per poder tenir aquesta experiència missionera ,mentrestant estem en contacte amb  la ciutat de la felicitat i els voluntaris que van marxar l' any passat , des d' aquí estant posant en marxa algun projecte per poder ajudar sobretot en aliments, ja que la situació ara mateix comença a ser complicada.fotos de la ciudad de la felicidad


Si voleu saber mes del projecte i del voluntariat internacional no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres, estarem encantats de poder-vos donar informació
delegaciomissions@gmail.com


0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!