• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

FELICITATS Mn. VICTOR!!

Mn, Víctor Espinosa compleix 50 anys .

"Sóc feliç, i dono gràcies a Déu , pel projecte de vida .."

 

Mn. Víctor Espinosa  el passat 18 de juliol , va complir 50 anys, sempre es bonic complir anys, però si a mes a mes ho fas feliç i rodejat amb qui tu has elegit , l' aniversari es torna més especial.
Mn. víctor fa uns dos anys , va marxar cap a la missió , després de mes de 15 anys a la diòcesis de Lleida , va fer un discerniment i va sentir la crida de Déu, li esperava un nou projecte de vida i aquest cop a Guatemala , concretament a la "ciudad de la felicidad" amb la congregació Marta I Maria .
Ala ciutat viuen uns 70 nens i nenes , que les germanes i Mn es fan càrrec d' ells , son la seva família Mn  Víctor actualment te al seu càrrec 11 nens , que viuen tots junts amb una caseta .


Parlant amb ell ens explica que el dia del seu aniversari , va ser molt bonic i especial , a primera hora tots els nens i nenes i les germanes li van cantar"las mañanitas.." després els van obsequiar amb un esmorzar diferent "xocolata desfeta i truites de patata , las tortas que li diuen allí", ens explicava que el dinar també va ser diferent va haver pastís i diferents actuacions dels nens /es i de les germanes que havien preparat per Mn. Víctor.En definitiva un dia molt bonic i molt feliç, ens explicava Mn Víctor emocionat, per poder arribar als 50 anys , be de salut , feliç i donant gràcies a Déu pel projecte de vida que està duent a terme, un projecte que l' ompla de felicitat , encara que a vegades es dur , viure amb la incertesa , de si demà tindran les necessitats bàsiques cobertes , però com ell sempre ens explica , confiem en el Senyor , ho posem a les seves mans i poc a poc aquests infants  van creixent , rodejats d' amor , de comprensió de felicitat , es van fent grans i ell i les germanes els acompanyen en aquest camí , cap a l' adultesa , estant al seu  costat en els moments difícils i també en els bon moments .

Ens ha enviat per poder compartir algunes fotos d' aquest dia  , tant especial ,amb els nens i les germanes , amb tota la comunitat .i recordant que l' any passat , va poder celebrar el seu aniversari amb els voluntaris que van marxar de Lleida ,

M n . Víctor també ens ha explicat com està la situació ara mateix a Guatemala ens diu que és difícil , el país està confinat , els casos van pujant i que la perspectiva es que tot això serà llarg  ja que no hi ha cap millora , els nens no van a l'escola , ja que només es pot sortir per anar a treballar i poca cosa mes , a les 6 de la tarda la ciutat es tanca i el cap de setmana està tot tancat.
és complicat i pateixen cada dia pel mes bàsic poder donar-li menjar a tots els nens /es , les donacions han baixat molt i la situació es de vulnerabilitat , Mn Víctor ens explica que se'n van sortint .
des de la delegació intentem ajudar si arriben donatius , per això si voleu fer algun donatiu , nomé sal que us poseu en contacte amb nosaltres . per poder gestionar-lo , tot és benvingut no hi ha donatiu petit tot suma, per això us animen !!
delegaciomissions@gmail.com




0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!