• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

Comença el Domund, en la seva versió més digital

 

El “Domund del coronavirus” proposa noves maneres de col·laborar amb les missions




Un any més arrenca la campanya del Domund, la Jornada Mundial de les Missions convocada pel Papa per a implicar a tots en la missió de l'Església. Celebrada sense interrupció des de 1926, el Domund s'enfronta enguany a una situació difícil per la pandèmia. Obres Missionals Pontifícies (OMP) proposa la seva campanya més digital amb el llançament del vídeo del Domund i de la pàgina web www.domund.es. domund mes digital que mai


A més del testimoniatge dels missioners, destaca la primera carrera virtual del Domund 
CARRERA VIRTUAL PEL DOMUND

i l'exposició “El Domund al descobert” a Burgos .PRESENTACIÓ DOMUND AL DESCOBERT 2020





Una família amb cinc fills a Tanzània. Una religiosa mèdic a Camerun. Un religiós professor a Vanuatu. Un sacerdot al Japó i un altre en la selva amazònica al Perú. Què tenen en comú? Una crida de Déu, a la qual tots van respondre “Aquí estic, envia'm”, tal com resa el lema del Domund, la gran festa de les missions de l'Església universal. I precisament per això, són els protagonistes del vídeo del Domund d'enguany, en el qual es mostra la bellesa de la missió universal en una varietat de carismes, localitzacions i tasques. De caràcter testimonial, pretén acostar les seves històries als col·legis i parròquies que enguany no podran rebre la visita física de missioners, com era tradició.
“A nosaltres ningú ens paga per ser aquí”, expliquen Juan Pablo Trenor i María Martínez, una família del Camí Neocatecumenal amb cinc fills que viuen en Arusha (Tanzània). Entre talls de llum i aigua, amb un idioma que desconeixien, viuen amb els seus fills la seva vida de fe i acompanyen la pastoral de la parròquia. Ells participen en el vídeo del Domund d'enguany, igual que Rosario García, metge, missionera de les Esclaves del Sagrat Cor de Jesús, que ofereix enmig de la selva de la diòcesi de Yaoundé un hospital, on van molts malalts a curar-se o a morir amb dignitat.
Aquests testimoniatges s'uneixen als d'Antonio López García Viejo –germà corazonista missioner a Vanuatu (Oceania)-, Pablo Seco –sacerdot diocesà al Japó-, o Alfonso Tapia –sacerdot diocesà en la selva amazònica-. Tots ells, des de la seva particularitat, mostren com l'Església ha seguit endavant amb el mandat de Jesús d'anar i fer deixebles fins als confins de la terra. Les diòcesis en les quals estan aquests missioners no podrien subsistir sense l'ajuda del Domund.


A més del vídeo del Domund, OMP llança una pàgina web (www.domund.es) PÀGINA WEB DOMUND 2020 en la qual es pot conèixer de manera interactiva, amb més deteniment, la història de cadascun d'aquests missioners que apareixen en el vídeo, sumats als de la monja protagonista del cartell, la germana Juana Dominguez, missionera a Angola. Per què vau marxar a la missió? Què us vau trobar allí? Heu tingut por? Són algunes de les preguntes que els missioners responen en vídeos fets per ells mateixos.www.domund.es: més Domund que mai  VIDEO DOMUND 2020

0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!