• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

L'ESGÈSIA DE SANT LLORENÇ, ACULL LA VETLLA DE PREGÀRIA DE LA DIÓCESIS DE LLEIDA , PER LES VOCACIONS I LES VOCACIONS NATIVES


VETLLA DE PREGÀRIA , CONJUNTA DE LES  DELEGACIONS DE PASTORAL VOCACIONAL I  DE MISSIONS





El passat diumenge , l' esglèsia de Sant Llorenç de Lleida , va acollir la vetlla de pregària, per les vocacions i les vocacions natives , és una vetlla que s' organitza un cop a l'any en motiu de la jornada mundial per les vocacions i les vocacions natives , que aquest any vam celebrar el 25 d'Abril.
La vetlla està organitzada per les delegacions de pastoral vocacional i delegació de missions de la diòcesis de Lleida , i presidida pel Bisbe de Lleida , Monsenyor Salvador Gimenez.









La vetlla va comptar amb la participació de laics i religiosos que amb diverses lectures per la reflexió , música i el testimoni de vocació de Sor Anna (religiosa de la congregació Marta i Maria ) ,vam pregar i reflexionar tots junts , sempre davant del Santíssim, i vam intentar contestar-nos la pregunta a la que aquest any se'ns interpel.lava "PER A QUI SÓC JO?" quina és la meva vocació?, que espera el Senyor de cadascú de nosaltres?
Aquestes preguntes les vam poder anar reflexionant i contestant cadascú  a través dels testimonis , primer la reflexió que ens va fer la Carol garcia , missionera de les germanes blanques , retornada i que viu a almacelles , les pregàries , frases per a la reflexió .


Compartim amb vosaltres  la reflexió que ens va fer la Carol garcia.

“Per a qui soc jo?”

 Senyor,

 Ens apleguem aquest vespre, per demanar-te que l’Esperit Sant ens envaeixi i

escoltem atentament tot allò que vol xiuxiuejar-nos. Que el nostre cor, aculli les mateixes paraules amb les que vas sorprendre i omplir de vida, als teus estimats deixebles: “Pau a vosaltres”. Que siguin, la teva pau i la teva presència, les que romanguin dins nostre per saber abandonar-nos a les teves mans.

 Només així, plens de Tu, trobarem resposta a allò que tant ens interpel·la: “Per a qui soc jo?”.

 Restem atentes i atents per saber entendre el que més anheles per a cadascuna i cadascú de nosaltres. Sigui el que sigui, et donem les gràcies. Tu ens crides pel nostre nom i, malgrat les nostres pors i neguits, desitgem respondre’t amb fermesa i sinceritat, doncs ets el nostre Pare, el bon Pastor i confiem en tu.  

 Et demanem per cadascuna i cadascú de nosaltres.

 Per nosaltres que diem i no fem, que veiem la brossa a l’ull del nostre pròxim

i no ens adonem de la biga que hi ha en el nostre.

 Per nosaltres que som sal insípida i llum que s’amaga.

Que estimem a l’amic i avorrim a l’enemic.

 Per nosaltres, que no perdonem les ofenses dels germans

 i que pretenem compaginar el servir-te a Tu i a l’egoisme.

 Per nosaltres, que no acabem de deixar-nos anar amb confiança plena.

Que ens enganyem dient-te: “Sí, Senyor meu”, i no escoltem la teva voluntat.

 Per nosaltres que no estimem amb obres de veritat i jutgem a la lleugera. Que no acollim a qui sofreix. Que volem seguir-te sense renunciar als nostres luxes i a les nostres comoditats.

 Dóna’ns força per fer camí amb tu, negant-nos a nosaltres mateixos, carregant amb tu i compartint la nostra Creu, donant gràcies per la teva infinita misericòrdia.

 Pare bo, tu que ens estimes tant, mira’ns amb tendresa i deixa que sentim dins nostre el teu amor incondicional per entendre amb claredat a l’opció de vida que ens crides.

Que siguem teus, que siguem  veritables testimonis del teu amor i que  la pregària, la font de la vida, faci possible que la nostra comunió amb tu sigui cada dia més transparent i fecunda.

                                                                                                                  Càrol Garcia Murillo






El testimoni  de  Sor Anna , que ens  va sorprende a tots amb dos cants , un al començar el seu testimoni i l'altre per finalitzar-lo.
Un testimoni preciós , un Testimoni de vida i entrega   a Déu i als altres ,amb el Carisma de la congregació ,com ella ens deia , amb les mans de Marta i l'Oració de  María.










Compartim un  petit recull de fotos de la vetlla de pregària



La delegació de pastoral vocacional , cada diumenge organitza a les 19.30h a l' esglèsia de sant llorenç una pregària per les vocacions.
 

0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!