• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

DONAR-TE ALS ALTRES ENGANXA

 ESTIU MISSIÓ
T'APUNTES A VIURE UNA GRAN EXPERIÈNCIA DE SOLIDARITAT?



Arriba l'estiu i són molts els joves que estan pendents de veure si enguany la pandèmia permetrà viure o no un #VeranoMisión. Milers de joves porten el cuquet de la missió dins del seu cor. Saben que donar-se als altres compensa i enganxa, perquè els canvia la vida. Així els ha succeït a María Piédrola i Patricia Llamas, fundadores de Los Ángeles de Kenia; el mateix que a molts altres joves que dediquen part del seu estiu a col·laborar amb els missioners en diferents parts del món, i l'expliquen al seu retorn: "Reps molt més del que dónes".

 

María i Patricia van viatjar a Kenya amb la universitat. Aquest voluntariat va transformar la seva vida per complet: "Va ser una galtada de realitat, un obrir els ulls i veure com som d’afortunades, per tenir una casa on viure, una família, una bona educació i coses tan bàsiques com menjar, higiene i sanitat". Van crear l'associació Los Ángeles de Kenia, per a ajudar als nens, i avui asseguren que "la felicitat que tens quan et dónes als altres, quan deixes de pensar en tu mateix i comences a pensar en els altres, és tan gran que enganxa. Sents, cada vegada més, la necessitat d'involucrar-te".

 

A Guillermo Esteban, Grilex, el jove raper catòlic, tothom el coneix per la seva música, però en aquesta ocasió no ens parla d'ella, sinó del profund impacte que li ha causat Teresita Castillo de Diego, la nena missionera. "Teresita avui dia no té el títol de santa, però tinc clar que és un exemple del que significa ser-ho", diu.

 

El missioner espanyol Ignacio María Doñoro es troba actualment a Huallaga, a la Selva de l'Amazones (el Perú). Allí està bolcat en la Llar Natzaret, que atén en l'actualitat a 206 nens, "formant amb ells una gran família, sota el mantell de Maria".

 

La revista s'aproxima, finalment, al voluntariat missioner de la Fundació Mary Ward, l'ONG de l'Institut de la Benaurada Mare de Déu (IBVM) Irlandeses, creada "per a cooperar en la construcció d'un món més just", i explica com ha discorregut la XVII Trobada Missionera de Joves, organitzat per OMP i la Comissió Episcopal per a les Missions i Cooperació amb les Esglésies de la Conferència Episcopal Espanyola (CEE), celebrada en línia, i que ha posat de manifest el compromís i entusiasme dels joves per la missió.

 si vols rebre més informació pots contacatr amb la delgació d emissions de la teva diócesis

delegació de lleida

delegaciomissions@gmail.com



0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!