• Missatge del Papa


  "El mal s’escamparà tant, que l’amor de molts es refredarà"
 • DIA DE HISPANOAMÈRICA 2018


  Esglèsies joves, alegria i esperança
 • JOVES I MISSIÓ


  “Escoltar als joves i fer-los protagonistes” Francesc
 • Guia Compartir la Missió 2018


  Propostes de voluntariat missioner per joves
 • TROBADA MISSIONERA DE JOVES 2018


  6 al 8 d’abril, El Escorial, Madrid
 • ANIMACIÓ MISSIONERA


  Recursos per l’animació missionera de joves
 • SUPERGESTO


  Revista missionera pels joves

Joan Esquerda Bifet, lleidatà al servei de la Missió


Des de la Delegació de Missions de Lleida, volem fer un reconeixement al  sacerdot, teòleg i doctor; Joan Esqueda Bifet.  Des de l’any 1974 presta un servei de formació missionera  Roma, per missioners en període de formació inicial, permanent o de renovació i especialització. Fora de Roma, fa el mateix servei en els països de Missió o en Esglésies més joves o més necessitades.

Ara ja està jubilat de la Universitat Urbaniana (missionera) i del Centre Internacional d’Animació Missionera; però continua realitzant la seva tasca missionera amb serveis espirituals als Col·legis Seminaris de Roma i amb conferències i recessos en altres països de Missió. Realitza cursos d’Animació Missionera, organitzats per les Obres Missionals Pontifícies d’Amèrica Llatina, com el que realitzarà al juliol a Mèxic.

Reconeix que sempre ha intentat seguir els continguts i motivacions sobre la missió universalista ad gentes, que ha rebut dels seus formadors en el Seminari de Lleida, i que s’inspiraven especialment en el Bon pastor, Sant Pau, Sant Francesc Xavier, Santa Teresa Lisieux i Sant Joan d’Àvila. És l’ideal d’estimar el Crist sense rebaixes i de fer-lo estimar sense fronteres.
A Lleida tindrem ocasió d’escoltar-lo en la primera ponència del Simposi de celebració del 150 aniversari de l’Acadèmia Bibliogràfica Mariana, que tindrà lloc el dia 19 d’octubre.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!