• Francesc a OMP


  Discurs a l’Assamblea OMP
 • Octubre 2019: Un mes missioner


  El Papa proposa celebrar un mes dedicat a la Missió en el centenari de Maximun Illud
 • Discurs del Cardenal Filoni a OMP


  "L’Evangeli mai està anunciat per complert. La missió és al cor de la fe"
 • Guia Compartir la Missió


  Propostes de Voluntariat Missioner i #VeranoMisión per a joves

Hem sortit a can Claver

Parlant amb Txema i Marta
Avui hem sortit del despatx de la Delegació de Missions per anar a visitar les responsables de Pastoral del col·legi Claver. Ens han rebut la Marta, coordinadora de Pastoral del centre, Txema, responsable a Primària i en Fer, responsable de secundària. 
Amb ells hem compartit un cafè, mentre comentàvem quina presència té la realitat missionera en el dia a dia del centre. Hem vist com està ben present, gràcies al testimoni en primera persona dels jesuïtes missioners. El fet que algun professor del centre hagi estat realitzant un servei a Àfrica, ajuda als alumnes a posar rostre  a qui és i què fa un missioner. 
També vam reconèixer quines són les dificultats per atansar la realitat dels països empobrits als alumnes, especialment als adolescents. Al mateix temps vam compartir els reptes que se'ns presenten. 

Agraïm  als responsables de Pastoral el seu servei per mantenir viva la dimensió missionera. I els encoratgem a continuar compartint amb tota la comunitat els passos que van fent. 0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!