• Missatge del Papa


  "El mal s’escamparà tant, que l’amor de molts es refredarà"
 • DIA DE HISPANOAMÈRICA 2018


  Esglèsies joves, alegria i esperança
 • JOVES I MISSIÓ


  “Escoltar als joves i fer-los protagonistes” Francesc
 • Guia Compartir la Missió 2018


  Propostes de voluntariat missioner per joves
 • TROBADA MISSIONERA DE JOVES 2018


  6 al 8 d’abril, El Escorial, Madrid
 • ANIMACIÓ MISSIONERA


  Recursos per l’animació missionera de joves
 • SUPERGESTO


  Revista missionera pels joves

La Teologia de la Missió i els reptes d'avui

L'actualitat de la Teologia de la Missió juntament amb els reptes del món d'avui,  és el contingut del II Curs d'estiu de la Càtedra Missionologia de la Universitat Eclesiàstica "San Dámaso" de Madrid, que se celebrarà de l'1 al 6 de juliol a Segòvia.


En concloure l'any passat el I Curs d'estiu, els assistents van expressar unànimement l'agraïment per aquesta iniciativa i el seu desig que continués. Això va ser la confirmació de l'oportunitat de fer aquest Curs d'estiu cada any.

Aquest any es centrarà en la " Teologia de la Missió " ( assignatura impartida pel professor Ángel Castaño Félix ) i en "Alguns reptes actuals de la missió : Ecumenisme , diàleg interreligiós i pluralisme religiós" ( impartida pel Prof. Eduardo Toraño López ). A més es completarà amb els temes d' "Espiritualitat missionera " (a càrrec del Prof José M ª Calderón Castro ) i " l'animació missionera "  ( a càrrec del Prof. Juan Martínez Sáez ) .

Tindrà lloc a Segòvia de  l'1 al 6 de juliol; en règim d'internat per aprofitar l'oportunitat de pregar i celebrar junts, així com compartir fraternalment les experiències missioneres personals.A més el programa inclou un vídeo -fòrum, una taula rodona amb testimonis missioners i una visita cultural a la ciutat.

El Curs d'estiu està pensat especialment per a alumnes de teologia o ciències religioses, membres de les delegacions diocesanes de missions, persones integrades en la pastoral missionera i, en general , agents de pastoral, i joves que es preparen per a una experiència missionera de curta durada.

El preu de la matrícula és de 150 € ( inclou allotjament ) i les OMP ofereixen beques a les persones que la necessitin.

Les inscripcions es realitzen a la  Facultat de Teologia San Dámaso: Secretaria d'alumnes, c / Jerte , 10, 28005 Madrid ; tel . 91 3644010 i el termini de matrícula es tanca el divendres 27 de juny. També a través de la Delegació diocesana de Mission: delegaciomissions@gmail.com.

Per veure el programa complet cliqueu aquí

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!