• Francesc a OMP


  Discurs a l’Assamblea OMP
 • Octubre 2019: Un mes missioner


  El Papa proposa celebrar un mes dedicat a la Missió en el centenari de Maximun Illud
 • Discurs del Cardenal Filoni a OMP


  "L’Evangeli mai està anunciat per complert. La missió és al cor de la fe"
 • Guia Compartir la Missió


  Propostes de Voluntariat Missioner i #VeranoMisión per a joves

Semana de Missionologia a Burgos

La Setmana de Missionologia que es celebra a Burgos, arriba aquest any a la seva 67ª edició. Es celebrarà entre els dies 7 i 10 de juliol sota el títol “Sortint a les periferies… des l' Evangelii gaudium”.

El nunci apostòlic a Espanya, mons. Renzo Fratini, juntament amb l'arquebisbe de Burgos, mons. Francisco Gil Hellín, inauguraran aquesta setmana que serà clausurada pel president de la Comissió Episcopal de Missions, mons. Braulio Rodríguez Plaza.
La conferència inaugural, sobre "La proposta del Papa Francesc: una Església en sortida", anirà a càrrec de José María Gil Tamayo, secretari de la Conferència Episcopal Espanyola. Entre els ponents, hi seran també Fernando García Cadiñanos, de la Facultat de Teologia de Burgos, amb la ponència: "Un projecte apassionant de Missió"; Sebastián Mora, secretari general de Càritas Espanyola aprofundirà sobre el tema: "Evangelitzar els pobres i deixar-se evangelitzar per ells"; el diputat Carlos Aragoneses versarà la seva ponència sobre "Els missioners al servei del bé comú"; i el subsecretari del Consell Pontifici Cor Unum, Segunto Tejado, que serà l'encarregat de pronunciar la conferència de cloenda: "Evangelització i caritat a la llum de la Evangelii Gaudium".
El matí del dimecres 9 es dedicarà als mitjans de comunicació. Per a això, hi haurà una ponència a càrrec de la periodista Cristina López Schlichting: "Nostàlgia del rostre de Déu" i una taula rodona: "El somni missioner d'arribar a tots" moderada per la periodista Maria Solano, en la qual estaran representats els principals setmanaris d'Informació Religiosa: Ecclesia, Vida Nova i Alfa i Omega.
El programa es completa amb una sèrie de testimonis i experiències missioneres que s'agruparan sota els temes: "Primerear l'opció missionera amb els exclosos, els joves i la cultura" i "La trobada missionera amb l'altre: els malalts, les dones, les minories "

Clica aquí per obtenir tota la informació d'aquesta Setmana 

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!