• Missatge del Papa


  "El mal s’escamparà tant, que l’amor de molts es refredarà"
 • DIA DE HISPANOAMÈRICA 2018


  Esglèsies joves, alegria i esperança
 • JOVES I MISSIÓ


  “Escoltar als joves i fer-los protagonistes” Francesc
 • Guia Compartir la Missió 2018


  Propostes de voluntariat missioner per joves
 • TROBADA MISSIONERA DE JOVES 2018


  6 al 8 d’abril, El Escorial, Madrid
 • ANIMACIÓ MISSIONERA


  Recursos per l’animació missionera de joves
 • SUPERGESTO


  Revista missionera pels joves

Hem rebut notícies de...

En motiu de la Pentecosta, hem enviat una comunicació als missioners lleidatans escampats arreu del món. Alguns d'ells han pogut respondre'ns, explicant-nos sobre les seves vides. Avui volem compartir la carta de Joan Torrelles, germà marista, nascut a Alfarras. Ens arriba des Asunción, Paraguai:


"Aprofito aquest mitjà per comunicar-vos algunes alegries: el divendres 6 de juny, vam estar de festa major, recordant el nostre fundador, San Marcel·lí Champagnat: processó pel barri, missa, festival i torneig esportiu. El dissabte, vam viure un moment de gràcia amb la vetlla de la Pentecosta que vam realitzar amb uns 50 joves dels nostres moviments juvenils. El diumenge següent un grup de 40 joves que es volen integrar en el nostre grup juvenil. A casa nostra, també vam tenir una trobada amb "ex-germans maristes" i les seves famílies. A tot plegat ens vam unir a la participació en els actes de la novena de Sant Antoni de Pàdua, patró del nostre barri. La diòcesi va celebrar també una ordenació sacerdotal i quatre diaconals. 
Un fet dramàtic que estem vivint és el desplaçament de moltes famílies a causa de la crescuda del riu Paraguai, que ha provocat diverses inundacions. Hem iniciat una campanya a la nostra diòcesi per tal de recollir aliments destinats a les families afectades. El riu Paraguai segueix creixent, doncs estem en època de pluges. La situació es complica pel fet que està arribant el fred propi d'aquesta època: nosaltres, el 21 de juny estrenem l'hivern. Estimats amics, un cop més, gràcies per vostre record.   Sempre units en la pregària."  
 

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!