• Francesc a OMP


  Discurs a l’Assamblea OMP
 • Octubre 2019: Un mes missioner


  El Papa proposa celebrar un mes dedicat a la Missió en el centenari de Maximun Illud
 • Discurs del Cardenal Filoni a OMP


  "L’Evangeli mai està anunciat per complert. La missió és al cor de la fe"
 • Guia Compartir la Missió


  Propostes de Voluntariat Missioner i #VeranoMisión per a joves

VETLLA DE PREGÀRIA DEL DOMUND 2016


Aquest 22 de´octubre a Lleida , la vetlla de pregària de Domund  , és celebrarà a          l´esglèsia de Sant Antoni Maria Claret (balàfia).
però ,sabem  qui va ser Antoni Maria Claret , coneguem durant aquesta setmana,  la seva vida , el que va fer ..i també que fan arreu de catalunya els claretians , i en especial a la nostra ciutat a Lleida.

Sant Antoni Maria Claret i Clarà, conegut com a Pare Claret, (SallentBages23 de desembre de 1807 -Abadia de Fontfreda24 d'octubre de 1870) va ser un religiós català, arquebisbe de Santiago de Cuba i confessor d'Isabel II d'Espanya. Va fundar els ordes dels Missioners Fills de l'Immaculat Cor de Maria(claretians) i de les Religioses de Maria Immaculada Missioneres Claretianes.Va ser ordenat sacerdot el 13 de juny de 1835, a Solsona; la seva primera missa va dir-la a Sallent on, des de llavors i fins al 1839, és beneficiat, vicari i ecònom. Sent, però, que la seva tasca ha de ser una altra i vol marxar com a missioner a fer apostolat a Àsia. Amb aquesta idea, marxa a Roma per oferir-se a la Congregació de Propaganda Fide, però estaven de vacances; va ingressar al noviciat dels jesuïtes, però per problemes de salut va sortir als tres mesos.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!