• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

VETLLA DE PREGÀRIA DEL DOMUND 2016


Aquest 22 de´octubre a Lleida , la vetlla de pregària de Domund  , és celebrarà a          l´esglèsia de Sant Antoni Maria Claret (balàfia).
però ,sabem  qui va ser Antoni Maria Claret , coneguem durant aquesta setmana,  la seva vida , el que va fer ..i també que fan arreu de catalunya els claretians , i en especial a la nostra ciutat a Lleida.

Sant Antoni Maria Claret i Clarà, conegut com a Pare Claret, (SallentBages23 de desembre de 1807 -Abadia de Fontfreda24 d'octubre de 1870) va ser un religiós català, arquebisbe de Santiago de Cuba i confessor d'Isabel II d'Espanya. Va fundar els ordes dels Missioners Fills de l'Immaculat Cor de Maria(claretians) i de les Religioses de Maria Immaculada Missioneres Claretianes.Va ser ordenat sacerdot el 13 de juny de 1835, a Solsona; la seva primera missa va dir-la a Sallent on, des de llavors i fins al 1839, és beneficiat, vicari i ecònom. Sent, però, que la seva tasca ha de ser una altra i vol marxar com a missioner a fer apostolat a Àsia. Amb aquesta idea, marxa a Roma per oferir-se a la Congregació de Propaganda Fide, però estaven de vacances; va ingressar al noviciat dels jesuïtes, però per problemes de salut va sortir als tres mesos.

0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!