• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

NOTÍCIES DES DE LA MISSIÓ




LA GERMANA TERESA CALZADA ENS  ESCRIU  DES DE LA MISSIÓ

Des de la delegació de missions estem intentant posar-nos en contacte amb els missioners/es  lleidatans/es que tenim arreu del món , és molt difícil poder arribar a tots ja que molts estan en situacions molt complicades , i amb la pandèmia encara aquestes situacions s' estan complicant més.
Sabem que tots ells estan en primera línia, com sempre amb fet, acompanyant  a les seves comunitats , tal i com anem rebent notícies d' ells les compartirem amb tots vosaltres , segur que serà un espai de reflexió per tots els que estem aquí.

Aquest cap de setmana ens ha escrit la germana Teresa Calzada , missionera al perú , aquesta ha estat la seva última destinació , abans va estar mes de 40 anys a l' Argentina , volem compartir amb vosaltres la seva carta .


Estimada Eva:
 Gràcies per la teva carta. Mira jo estic encara a Lleida sense poder anar a Perú. He fet la determinació interior de ser missionera com Santa Tereseta, la patrona de les missions. 
Desde lleida tinc presents totes les necessitats de la nostra missió de Pucallpa. Veig passar pel meu cor tots els nens i les personas que tractem i sé que el Pare les ajuda
Li encomano al meu ángel de la guarda que els visiti i els hi dongui consol.Dé que ho fa
També prego molt a un sant molt estimat pels peruans Sant Martí de Porres .Ell que es dedicava a gaurir els malalts i tenia el do de la bilocació sé que ajudarà als nostres malats
Sinteitizant penso que en aquests moments la cosa principal és que ens unim amb molta fe i esperança, perque "Per a Déu res és impossible" i sabem que " el bé triunfarà perque Crist ha ressuscitat"
Una forta abraçada
Maria Teresa



0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!