• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

TEMPS DE NADAL

 PRESENTACIÓ A LA DIÒCESIS DE LLEIDA DELS MATERIALS D' ADVENT I L'ITINERARI MISSIONNER


Com ja és habitual des de fa uns anys en aquest temps la delegació de missions juntament amb la delegació de catequesis de la diòcesis presenten els materials de l’ advent missioner  i una proposta d’ itinerari per treballar i compartir amb els infants i joves de les  nostres comunitats i escoles , amb diferents propostes fins a final de curs.


La presentació va anar a càrrec de caritat Mercadé , un any diferent on hem adaptat els materials pensant en les sessions on –line que moltes parròquies i escoles fan degut a la pandèmia, clicant en aquest enllaç trobareu tota la presentació dels materials.

.materials d' advent i itinerari missionner    calendari d' advent

 

En la presentació hi van participar una vintena de persones entre catequistes, mossens  i responsables de pastoral de les  escoles , degut al moment que  estem travessant la presentació també va ser on-line.

 

 

 

Tots els materials i l’ itinerari proposat des de la delegació de missions  l’ hem fet arribar  a totes les parròquies , catequistes i escoles , #missionslleida , sempre restant al servei de tots per qualsevol cosa en la que us puguem ajudar ,  delegaciomissions@gmail.com


0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!