• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

 

 Recollida de joguines per la Ciutat de la Felicitat de Guatemala

 

La Delegació de Missions del Bisbat de Lleida ha engegat una campanya de recollida de joguines destinada al projecte solidari Ciutat de la Felicitat que la Congregació Marta i Maria porta a terme a Guatemala. El Pare Víctor Espinosa que col·labora amb aquesta iniciativa ha fet arribar una crida. A causa de la situació que estan travessant serà molt difícil que els infants de la Ciutat de la Felicitat, puguin tindre un regal de reis.

 

A la Ciutat de la Felicitat ara hi viuen uns 80 nens i nenes d'entre 0 i 18 anys. Aquests infants ja comencen a fer les seves cartes, en elles demanen una cosa que necessitin roba, sabates i estris per l'escola i alguna joguina que els agradaria tindre.

 Des de la Ciutat de la Felicitat, les germanes i mossèn Víctor estan buscant padrins per poder fer realitat la carta de cadascun dels infants.

 Des de la Delegació de Missions ens unim a aquesta crida i us encoratgem a què sigueu padrins. Del 3 de desembre al 10 de desembre recollirem a la porteria del Bisbat joguines, noves, no bèl·liques, i no sexistes, de mida no massa gran que puguin cabre en una maleta.

Dos voluntaris marxaran el vinent 15 de desembre a Guatemala i seran els encarregats de portar-ho fins a Guatemala.

 

Si voleu també podeu fer un donatiu o comprar per 5 € unes polseres solidàries fetes pels voluntaris. Els diners recaptats seran per fer realitat la carta que els infants de la Ciutat de la Felicitat han fet als Reis. El que recollim amb diners comprarem els regals que hagin demanat a la carta que necessitin..

 

Si voleu més informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb la delegació, atendrem tots els vostres dubtes, delegaciomissions@gmail.com

 

0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!