• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

UN MATRIMONI LLEIDATÀ MARXA DOS MESOS A LA CIUTAT DE LA FELICITAT A GUATEMALA

 

LAICS EN MISSIÓ

Un matrimoni de Lleida, Xavi i Espe, marxaran aquest mes cap a Guatemala per col·laborar durant dos mesos amb el projecte 'Ciutat de la Felicitat' d'acollida d'infants i joves de la Congregació Marta i Maria.

 

La Delegació de Missions de la diòcesi de Lleida va haver de suspendre el passat estiu a causa de la pandèmia el voluntariat internacional amb Guatemala, però ara el reprén amb més força.

 

'La Ciutat de la Felicitat' és una iniciativa, impulsada per la Congregació Marta i Maria, d'acollida de infants i joves abandonats, que compta des de fa  dos anys amb mossèn Victor Espinosa, missioner de la nostra diòcesi.

 

El Xavi i la Espe és la segona vegada que viatjaran a la Ciutat de la Felicitat. Fa un any van viatjar per primera vegada, i van estar un mes de voluntaris en el projecte. Quan van tornar a Lleida, van deixar una part del seu cor amb els infants de la Ciutat de la Felicitat, i es van reafirmar més en fer un canvi de vida, que ja feia temps que projectaven com a matrimoni.

 

Ara, després d'aquest any, i després d'un procés de reflexió des de la delegació, juntament amb mossèn Victor Espinosa han decidit començar a caminar en aquest canvi de vida. Ells han estat en contacte amb mossèn Victor, atenent des d'aquí en l'àmbit personal, i col·laborant amb la delegació en les diferents necessitats que ens arriben des de la 'Ciutat de la Felicitat'.

 

El pròxim dia 15 de desembre marxaran, per un període de dos mesos a la Ciutat de la Felicitat. Allà els hi espera el començament d'un nou projecte en les seves vides, com a matrimoni, inicien una missió, deixar la seva zona de confort i donar-se als altres de manera integral.

 

Quan tornin d'aquí a dos mesos al febrer, començaran a preparar-se per dur a terme un voluntariat internacional de llarga durada. Formaran part dels missioners i missioners laics de la congregació Marta i Maria i estaran a disposició a Esquipulas, a la Ciutat de la Felicitat.

 



El nostre bisbe Salvador els ha rebut aquest dimecres 9 de desembre. La Delegació de Missions continuarà estant al seu costat en tot allò que puguin necessitar, juntament amb mossèn Victor i tota la congregació.

 

SI VOLEU CONÈIXER MES A FONS AQUEST PROJECTE DE VOLUNTARIAT INTERNACIONAL I DE COM PODEU COL.LABORAR NOMÉS CAL QUE US ADRECEU A LA DELEGACIÓ DE MISSIONS , I ESTAREM ENCANTATS  D'ATENDREUS .


PER SOL.LICITAR ENTREVISTA :

delegaciomissions@gmail.com


 

0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!