• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

ELS NENS I NENES DE LA PARRÒQUIA D' ALCARRAS ESDEVENEN PETITS MISSIONERS

 Infància missionera arriba als infants de la parròquia d'Alcarràs

Els nens i nenes que formen part de la comunitat d'Alcarràs i que s'estant preparant per la primera comunió , durant el mes de gener , han estat treballant els materials d' infància missionera que la delegació de missions , en motiu de la jornada d' infància missionera del  passat 17 de gener , va fer arribar  a totes les parròquies i escoles.

Mn Robert , Rector de la parròquia d' Alcarràs i les catequistes que acompanyen a aquests infants , han fet un treball de donar  a conèixer la missió de l' església universal i quin paper tenen ells com a infants dins de l' església , i reflexionar en quina és la seva missió.

Amb diferents dinàmiques i vídeos els mes petits han entès que vol dir ser missioner , i que fa un missioner , i el mes important de tots que ells també som missioners , ells també ajuden a altres nens i nenes , a vegades a prop de casa  , com quan un nen /a arriba nou a l' escola, acollint-lo , també a casa ajudant als pares ... però també hem fet una mirada mes enllà . hem vist que passa a l' altre costat del món ,com viuen els infants , si tenen o no les mateixes oportunitats que ells , o be pel fet de viure en un altre lloc tot es diferent, Els hi hem explicat qui ajuda qui marxa moltes vegades en aquests països i està al costat d aquests infants , els missioners , tant religiosos , com laics , que fan , quins projectes duen a terme  i per a que serveixen els diners que aquí recollim dels donatius en la jornada de la infància missionera, Aquesta xerrada la va dura  a terme la Eva , tècnica de la delegació de missions ,que va ser convidada per tot l' equip d e catequistes i pel rector Mn Robert.

A partir d' un vídeo que vam veure tots plegats vam obrir un debat amb els nens/es per poder reflexionar , fer preguntes .. va ser molt enriquidor, després per finalitzar els nens/es vam fer entrega  a la Eva d' un sobre amb un donatiu en que cadascú havia aportat alguna cosa , per  a que des de la delegació ho fem arribar a un projecte d' infants , des de la delegació aquest diners ja s¡' han fet arribar al pare víctor Espinosa , missioner a Guatemala en un projecte de la congregació Marta i Maria, per infància  i adolescència.

Els infants en una propera sessió rebran resposta des de Guatemala i podran veure i sentir en que i per a  que han servit i ajudat els seus donatius , per a nens i nenes que estan a l' altre costat del món, i que ells no coneixen , però que si que son conscients que tots som germans d' una única església .

0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!